JOUECO Ακανόνιστο παιχνίδι αδρής κινητικότητας

Ενημερώσου για τις συμπληρωματικές εκπτώσεις ανάλογα το τελικό σύνολο της παραγγελίας κάνοντας κλικ εδώ.

Με μια ματιά...

Κουδουνίστρα από την εταιρεία Joueco. Μέσα από αυτό το παιδάκι σας μπορεί να κάνει ασκήσεις λεπτής κινητικότητας κουνώντας τις χάντρες μέσα στους λαστιχένιους λαβύρινθους. Το λάστιχο δεν επιτρέπει στο χεράκι να σφηνώσει αποτρέποντας τον τραυματισμό. Κατάλληλο για ηλικίες άνω των 12 μηνών.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 14.5Χ14.5Χ12.5 CM

Τα παιχνίδια της Joueco, είναι ξύλινα από υψηλής ποιότητας ξύλο και κατασκευασμένα με τέτοιο τρόπο , ώστε να μην καταστρέφονται. Έτσι, μπορούν να αποτελέσουν ενθύμιο για τα παιδιά σας , καθώς είναι ανθεκτικά, και γιατί όχι να χρησιμοποιηθούν και από τα δικά τους παιδιά. Πλένονται εύκολα με ένα υγρό πανάκι.

Γνώριζες ότι...

Αδρή κινητικότητα είναι η ικανότητα ενός ανθρώπου να εκτελεί δραστηριότητες που απαιτούν την ενεργοποίηση μεγάλων μυών ή μυικών ομάδων.  Το παιδί πρέπει να έχει αναπτύξει σε κατάλληλη ηλικία δεξιότητες που αφορούν την σταθερότητα του σώματος, την ισορροπία, την μεταφορά βάρους έτσι ώστε καθημερινές δραστηριότητες όπως το ντύσιμο, το σκαρφάλωμα, το περπάτημα, το πέταγμα και η υποδοχή της μπάλας και πολλές άλλες δραστηριότητες που αποτελούν το πρόγραμμα ενός παιδιού να του δώσουν την δυνατότητα να έχει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση και να νιώθει χαρούμενο μέσα σε μία ομάδα.

Διάρκεια ζωής παιχνιδιού.

Τα Ολλανδικής προέλευσης παιχνίδια της Jouéco αποτελούνται από υψηλής ποιότητας ξύλα και μη-τοξικά βερνίκια ασφαλή για τα παιδιά. Τα βερνίκια, το ξύλο και ο σχεδιασμός του συγκεκριμένου παιχνιδιού έγιναν με γνώμονα την ασφάλεια, ενώ πληρούν τις προδιαγραφές παιχνιδιών έχοντας πιστοποιήσεις EN-71 (Ευρώπης) και ASTM (Εκτός Ευρώπης).

80114

Συγκεκριμένοι κωδικοί