JOUECO Περπατούρα Δραστηριοτήτων

Ενημερώσου για τις συμπληρωματικές εκπτώσεις ανάλογα το τελικό σύνολο της παραγγελίας κάνοντας κλικ εδώ.

Με μια ματιά...

Το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν αποτελεί στράτα για να μάθουν τα παιδιά να περπατούν. Μπορείτε να το χρησιμοποιείσετε ως καρότσι δραστηριοτήτων. Οι δραστηριότητες που θα βρείτε είναι παιχνίδι με χάντρες, γρανάζια, διαδρομές, παιχνίδια με ήχους και παιχνίδια αντιστοίχισης. Μέσα από όλα αυτά το παιδί σας εξασκείται στην λεπτή κινητικότητα. Το πίσω μέρος του παιχνιδιού αποτελεί χώρο αποθήκευσης. Το παιχνίδι διαθέτει ήσυχα χρώματα που ηρεμούν το μάτι του παιδιού. Ηλικία 18+

Πότε μπορώ να δώσω στο παιδί μου ξύλινα παιχνίδια;

Η σχέση του παιδιού µε το παιχνίδι είναι αμφίδρομη: όσο το παιδί παίζει αναπτύσσει δεξιότητες και όσο αναπτύσσεται βελτιώνει το παιχνίδι του.  Το παιχνίδι σε αυτή την ηλικία εξακολουθεί να δίνει εμπειρίες. Καλλιεργούνται πιο εξειδικευμένα η δεξιότητα αισθητηριακής ολοκλήρωσης και κίνησης. Τα παιχνίδια γι’ αυτή την ηλικιακή ομάδα (12-18 μηνών) θα πρέπει να είναι ασφαλή και ικανά να αντέξουν την περιέργεια του μωρού χωρίς να διαλυθούν. Συνεπώς τα ξύλινα παιχνίδια είναι τα πλέον κατάλληλα γι αυτήν την ηλικία.

Safety comes First.

Τα Ολλανδικής προέλευσης παιχνίδια της Jouéco αποτελούνται από υψηλής ποιότητας ξύλα και μη-τοξικά βερνίκια ασφαλή για τα παιδιά. Τα βερνίκια, το ξύλο και ο σχεδιασμός του συγκεκριμένου παιχνιδιού έγιναν με γνώμονα την ασφάλεια, ενώ πληρούν τις προδιαγραφές παιχνιδιών έχοντας πιστοποιήσεις EN-71 (Ευρώπης) και ASTM (Εκτός Ευρώπης).

80102

Συγκεκριμένοι κωδικοί