Joueco Βαλιτσάκι γιατρού με αξεσουάρ

Ενημερώσου για τις συμπληρωματικές εκπτώσεις ανάλογα το τελικό σύνολο της παραγγελίας κάνοντας κλικ εδώ.

Περιγραφή

Με λίγα λόγια

Το φορητό υφασμάτινο σετ γιατρού συναρπάζει τις μικρές ηλικίες και αποβάλει το κλασσικό τους άγχος από τον γιατρό. Το βαλιτσάκι της εταιρείας Joueco έχει μέσα ότι χρειάζεται ένας μικρός γιατρός. Ετοιμαστείτε για τα πιο μοναδικά παιχνίδια ρόλων με οδηγό την φαντασία σας! Το σετ περιλαμβάνει ένα στηθοσκόπιο, ένα θερμόμετρο, ένα τσιμπιδάκι, μια ένεση, χάπια και κρέμες. Διαθέτει πολλά αξεσουάρ τα οποία κινούνται, ενώ το ξύλο μπορεί να πλυθεί για απολύμανση.

Τι θα προσφέρει στο παιδί μου ;

Τα παιχνίδια ρόλων είναι η επιλογή φανταστικών χαρακτήρων και η ανάπτυξη ιστοριών, στις οποίες πρωταγωνιστούν τα παιδιά αποτελούν κάτι παραπάνω από διασκέδαση. Είναι ένας τρόπος για τα παιδιά να εξερευνήσουν από τη δική τους οπτική τον κόσμο και να πειραματιστούν με τη συμπεριφορά τους σε σχέση με τους άλλους. Να μιμηθούν τον κόσμο των ενηλίκων και στο πλαίσιο αυτό να δοκιμάσουν νέες καταστάσεις αναπτύσσοντας τη φαντασία τους σε ένα ασφαλές και ελεγχόμενο πλαίσιο. Μέσα από τις ιστορίες που φτιάχνουν εξερευνούν σημαντικά θέματα και συναισθήματα όπως η αγάπη και η φροντίδα, το καλό και το κακό, η σχέση του ισχυρού και του αδύναμου. Τέλος, τα παιχνίδια ρόλων πρωταγωνιστούν πάντοτε στη ζωή των μικρών μας φίλων.

Διάρκεια ζωής παιχνιδιού

Τα παιχνίδια της Joueco, είναι ξύλινα από υψηλής ποιότητας ξύλο και κατασκευασμένα με τέτοιο τρόπο , ώστε να μην καταστρέφονται. Έτσι, μπορούν να αποτελέσουν ενθύμιο για τα παιδιά σας , καθώς είναι ανθεκτικά, και γιατί όχι να χρησιμοποιηθούν και από τα δικά τους παιδιά. Πλένονται εύκολα με ένα υγρό πανάκι.

Ηλικία και διαστάσεις.

Οι διαστάσεις από το τσαντάκι είναι 24cm(Μήκος) x 9,5cm(Πλάτος) x 17cm(Ύψος) και τα αξεσουάρ καθίστανται ιδανικά για παιχνίδι. Η συσκευασία 25cm(Μήκος) x 10cm(Πλάτος) x 18cm(Ύψος) περιέχει 7 ξύλινα αξεσουάρ, ένα βαλιτσάκι μεταφοράς και αποτελείται από έντονα φιλικά χρώματα. Κατάλληλο για ηλικίες άνω των 3 ετών.

Safety comes First

Τα Ολλανδικής προέλευσης παιχνίδια της Jouéco αποτελούνται από υψηλής ποιότητας ξύλα και μη-τοξικά βερνίκια ασφαλή για τα παιδιά. Τα βερνίκια, το ξύλο και ο σχεδιασμός του συγκεκριμένου παιχνιδιού έγιναν με γνώμονα την ασφάλεια, ενώ πληρούν τις προδιαγραφές παιχνιδιών έχοντας πιστοποιήσεις EN-71 (Ευρώπης) και ASTM (Εκτός Ευρώπης).

80037

Συγκεκριμένοι κωδικοί