JOUECO Κουζίνα

Ενημερώσου για τις συμπληρωματικές εκπτώσεις ανάλογα το τελικό σύνολο της παραγγελίας κάνοντας κλικ εδώ.

Έτσι πρέπει να είναι μια παιδική κουζίνα!

Αυτή η έξυπνη και μοντέρνα κουζίνα με σύγχρονο σχεδιασμό ταξιδεύει την φαντασία των παιδιών στον κόσμο της μαγειρικής και στα παιχνίδια ρόλων! Δεκάδες θα βρείτε ήχους και πολλές λειτουργίες δημιουργικού παιξίματος για μίμηση μιας πραγματικής κουζίνας. Υπερεξοπλισμένη με αξεσουάρ και μαγειρικά σκεύη διαθέτει και ήχους. Ένα όμορφο διαδραστικό παιχνίδι, που θα διασκεδάσει το παιδί σας! Έτοιμοι να μαγειρική;

Αυξανόμενο ύψος

Αυτή η κουζίνα μεγαλώνει μαζί με το παιδί. Συγκεκριμένα, διαθέτει συγκεκριμένα τακάκια τα οποία τοποθετούνται στη βάση της κουζίνας, ώστε να αυξάνεται το ύψος της. Μόλις το παιδί αρχίζει να ψηλώνει χρησιμοποιήστε τα τακάκια και αυξήστε το ύψος της κουζίνας.

  • Μπορείτε να την ρυθμίσετε στα 80 ή 83 ή 86 εκατοστά ανάλογα με το ύψος τους παιδιού

Η κουζίνα είναι συμπαγής και ανθεκτική, ο σχεδιασμός διατηρείται σε μοντέρνα χρώματα και ταιριάζει σε μοντέρνα παιδικά δωμάτια.

Η κουζίνα είναι κατασκευασμένη από πιστοποιημένο ξύλο υψηλής ποιότητας, απόλυτα ασφαλές και καλύπτεται με μη τοξικά χρώματα.

Περιλαμβάνει οδηγίες συναρμολόγησης

Η συναρμολόγηση του παιχνιδιού είναι πανεύκολη. Στη συσκευασία θα βρείτε όλο το υλικό για την κατασκευή της. Συνήθως θα χρειαστείτε 20' έως 45' και δεν απαιτούνται συγκεκριμένα εργαλεία, κόλλα ή κάτι που δεν βρίσκεται στην συσκευασία.

80103

Συγκεκριμένοι κωδικοί