JOUECO ROLLING ΖΩΑΚΙΑ ΜΕ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ

Ενημερώσου για τις συμπληρωματικές εκπτώσεις ανάλογα το τελικό σύνολο της παραγγελίας κάνοντας κλικ εδώ.

Με μια ματιά...

Ξύλινος λαβύρινθος που βελτιώνει την επιδεξιότητα των χεριών και την υπομονή. Ο λαβύρινθος αποτελείται από μεταλλικά σχήματα και ξύλινες χάντρες. Η δοκιμασία ξεκινάει μόλις το παιδί προσπαθεί να συντονίζει το μάτι με το χέρι, ενώ περιστρέφοντας τα κομμάτια αναπτύσσει ικανότητες λεπτής κινητικότητας. Τα έντονα χρώματα φυσικά κεντρίζουν το ενδιαφέρον του παιδιού και το βοηθούν στο να μην αποσπάται η προσοχή του κατά την διάρκεια του συγχρονισμού σκέψης και κίνησης. Κατάλληλο για ηλικίες άνω των 12 μηνών.

Πότε μπορώ να δώσω στο παιδί μου ξύλινα παιχνίδια;

Η σχέση του παιδιού µε το παιχνίδι είναι αµφίδροµη: όσο το παιδί παίζει αναπτύσσει δεξιότητες και όσο αναπτύσσεται βελτιώνει το παιχνίδι του.  Το παιχνίδι σε αυτή την ηλικία εξακολουθεί να δίνει εμπειρίες. Καλλιεργούνται πιο εξειδικευμένα η δεξιότητα αισθητηριακής ολοκλήρωσης και κίνησης. Τα παιχνίδια γι’ αυτή την ηλικιακή ομάδα (12-18 μηνών) θα πρέπει να είναι ασφαλή και ικανά να αντέξουν την περιέργεια του μωρού χωρίς να διαλυθούν. Συνεπώς τα ξύλινα παιχνίδια είναι τα πλέον κατάλληλα γι αυτήν την ηλικία.

Διάρκεια ζωής παιχνιδιού

Τα παιχνίδια της Joueco, είναι ξύλινα από υψηλής ποιότητας ξύλο και κατασκευασμένα με τέτοιο τρόπο , ώστε να μην καταστρέφονται. Έτσι, μπορούν να αποτελέσουν ενθύμιο για τα παιδιά σας , καθώς είναι ανθεκτικά, και γιατί όχι να χρησιμοποιηθούν και από τα δικά τους παιδιά. Πλένονται εύκολα με ένα υγρό πανάκι.

80115-ΠΑΝΤΑ

Συγκεκριμένοι κωδικοί