SCIENCE 80 ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ

Ενημερώσου για τις συμπληρωματικές εκπτώσεις ανάλογα το τελικό σύνολο της παραγγελίας κάνοντας κλικ εδώ.

20 κύρια πειράματα και 80 οικογενειακά πειράματα για την εξερεύνηση επιστημονικών μυστηρίων.

Ακολουθήστε τα βήματα για να κάνετε πειράματα για να καλλιεργήσετε τις αυστηρές, επιστημονικές και λειτουργικές δεξιότητες των παιδιών.

Ο προσομοιωμένος πειραματικός εξοπλισμός μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί. Το πείραμα έρχεται με επιστημονική γνώση. Υπάρχουν βίντεο λειτουργίας και αναλυτικές οδηγίες

Πειραματικό υλικό με επικάλυψη ABS

Διαστάσεις 39χ14χ25

Βαρος 2.23 κιλά

Milk Animation

Το υγρό πιάτων περιέχει τασιενεργά που καταστρέφουν την επιφανειακή τάση του γάλακτος, έτσι ώστε η χρωστική ουσία γύρω από το γάλα να εξαπλωθεί και να δημιουργήσει όμορφα κινούμενα σχέδια.

Φτιάξτε τους δικούς σας Κρύσταλλους

Οι κρύσταλλοι μπορεί να φαίνονται αρκετά μαγικοί όταν εμφανίζονται από το πουθενά σε ένα ποτήρι νερό. Στην πραγματικότητα, σχηματίζονται από ουσίες ήδη διαλυμένες στο νερό. Κάντε το δικό σας πείραμα με κρυστάλλους αλατιού και μάθετε πώς λειτουργεί ταυτόχρονα.

Πολύχρωμη μαργαριταρένια βροχή

Η πυκνότητα του νερού είναι μεγαλύτερη από αυτή του βρώσιμου λαδιού, έτσι οι σταγόνες θα βυθιστούν στο κάτω μέρος του μπουκαλιού ενώ θα πέφτουν στο βρώσιμο λάδι. Οι σταγόνες νερού είναι σφαιρικές λόγω της ίδιας δύναμης γύρω τους όταν πέφτουν κάτω.

Ηφαιστειακό Μάγμα

Το λευκό ξύδι είναι όξινο και η μαγειρική σόδα είναι αλκαλική. Όταν τα δύο αναμειγνύονται, συμβαίνει μια χημική αντίδραση που παράγει μεγάλη ποσότητα αερίου διοξειδίου του άνθρακα, αυτό το αέριο διοξειδίου του άνθρακα προκαλεί πολύ αφρό στο διάλυμα του απορρυπαντικού, δημιουργώντας «λάβα».

Μαγικές φυσαλίδες

Η μαλακή λευκή ζάχαρη μπορεί να αυξήσει το ιξώδες της φυσαλίδας, να κάνει το λεπτό υγρό φιλμ της φυσαλίδας να μην είναι εύκολο να σπάσει και να τυλίξει τον αέρα μέσα σφιχτά.

29629

Συγκεκριμένοι κωδικοί