CREALIGN Κατασκευάζω Λαμπερές Νεράιδες

Ενημερώσου για τις συμπληρωματικές εκπτώσεις ανάλογα το τελικό σύνολο της παραγγελίας κάνοντας κλικ εδώ.

Τι θα βρείτε στην συσκευασία;

Κάρτες για διακόσμηση και εξατομίκευση χρησιμοποιώντας σχήματα και στυλό με μελάνι glitter. Τα παιδιά μπορούν να διακοσμήσουν και να λάμψουν τις κάρτες χρησιμοποιώντας τα σχήματα glitter. Στη συνέχεια μπορούν να τα προσφέρουν ή να τα παρουσιάσουν στο όμορφο καβαλέτο που παρέχεται. Στην συσκευασία θα βρείτε 6 κάρτες, 5 φύλλα με αυτοκόλλητα με χρυσόσκονη σε διάφορα σχήματα, 3 στυλό glitter και ένα καβαλέτο. Οι διαστάσεις είναι : 24,5 x 24,5 x 4,5 εκ. Η προτεινόμενη ηλικία είναι 5 ετών και άνω.


Πώς παίζεται;

Μέσα στην συσκευασία υπάρχουν διάφορες ζωγραφιές έτοιμες, να τις διακοσμήσετε με τα αυτοκόλλητα glitter. Διαλέξτε μια από τις έξι εικόνες , και τοποθετήστε στα σημεία που σας αρέσει τα αυτοκόλλητα και βάλτε την τελευταία πινελιά με τα υγρά glitter. Οι λαμπερές νεράιδες θα είναι έτοιμες να ''πετάξουν''!

Χειροτεχνίες και παιδιά

Οι χειροτεχνίες που προκύπτουν κάνουν τα παιδιά σας να νιώθουν ικανοποιημένα και ευχαριστημένα με τον εαυτό τους. Ιδιαίτερα όταν ακούν τα καλά λόγια των άλλων και τα «μπράβο» αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πίστη στις ικανότητές τους. Τα παιδιά θέλουν ευκαιρίες για δημιουργία. Έχουν ανάγκη να ξεπερνούν τον εαυτό τους και να δημιουργούν. Είναι σίγουρο ότι όταν τις δώσουμε θα εκπλαγούμε και εμείς οι ίδιοι από τα αποτελέσματα, αφού τα παιδιά συχνά έχουν δεξιότητες που ίσως αγνοούμε. Φτιάχνουν δικούς τους κόσμους μέσα από τη δημιουργία και μας καλούν να τους γνωρίσουμε...

CL159

Συγκεκριμένοι κωδικοί