Ζωάκια - Ζωγραφίζω με μαγικούς μαρκαδόρους

Ενημερώσου για τις συμπληρωματικές εκπτώσεις ανάλογα το τελικό σύνολο της παραγγελίας κάνοντας κλικ εδώ.

Τι θα βρείτε στην συσκευασία;

Ζωγραφίστε και διακοσμήστε τα αγαπημένα σας ζωάκια με μαγικούς μαρκαδόρους, ενώ οι ειδικοί μαρκαδόροι με τα "μαγικά μοτίβα" θα σας επιτρέψουν να εμπλουτίσετε τις ζωγραφιές σας με υπέροχα επαναλαμβανόμενα μοτίβα. Περιλαμβάνονται: 6 κάρτες, 6 μαρκαδόροι, 3 ειδικοί μαρκαδόροι με "μαγικά μοτίβα", 1 μικρό τρίποδο και αναλυτικές οδηγίες. Διαστάσεις: 24.5 x 24.5 x 4.5 εκ.

Πώς παίζεται;

Διαλέγετε μια ή και περισσότερες ζωγραφιές που θα βρείτε στην συσκευασία και με τους μαγικούς μαρκαδόρους χρωματίστε τες δίνοντας τους ζωή. Μετά μπορείτε να τις κρεμάσετε στο καβαλέτο που θα βρείτε στην συσκευασία και να εντυπωσιάσετε τους φίλους σας.

Χειροτεχνίες και παιδιά

Οι χειροτεχνίες που προκύπτουν κάνουν τα παιδιά σας να νιώθουν ικανοποιημένα και ευχαριστημένα με τον εαυτό τους. Ιδιαίτερα όταν ακούν τα καλά λόγια των άλλων και τα «μπράβο» αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πίστη στις ικανότητές τους. Τα παιδιά θέλουν ευκαιρίες για δημιουργία. Έχουν ανάγκη να ξεπερνούν τον εαυτό τους και να δημιουργούν. Είναι σίγουρο ότι όταν τις δώσουμε θα εκπλαγούμε και εμείς οι ίδιοι από τα αποτελέσματα, αφού τα παιδιά συχνά έχουν δεξιότητες που ίσως αγνοούμε. Φτιάχνουν δικούς τους κόσμους μέσα από τη δημιουργία και μας καλούν να τους γνωρίσουμε...

CL158

Συγκεκριμένοι κωδικοί