CREALIGN Ζωγραφίζω με μαγικούς μαρκαδόρους

Ενημερώσου για τις συμπληρωματικές εκπτώσεις ανάλογα το τελικό σύνολο της παραγγελίας κάνοντας κλικ εδώ.

Τι θα βρείτε στην συσκευασία;

Χρωματίστε τους αγαπημένους σας χαρακτήρες με μαγικούς μαρκαδόρους. Τα στυλό "Magic Motif" θα σας επιτρέψουν να εξατομικεύσετε τα χρώματα σας χρησιμοποιώντας μοτίβα. Τα παιδιά θα πρέπει να συμπληρώσουν τις κάρτες χρωματίζοντάς τες. Στη συνέχεια θα εφαρμόσουν τα μοτίβα της επιλογής τους που θα εμφανιστούν χάρη στο μαγικό μαρκαδόρο. Στην συσκευασία θα βρείτε 6 κάρτες χρωματισμού, 6 μαρκαδόρους, 3 μαρκαδόρους μαγικού μοτίβου, 1 καβαλέτο και ένας βήμα προς βήμα οδηγός.

Οι διαστάσεις της συσκευασίας είναι 24,5 x 24,5 x 4,5 εκ.

Προτείνεται για ηλικίες άνω των 3 ετών.

Πώς παίζεται;

Διαλέξτε μια από τις 6 κάρτες χρωματισμού που θα βρείτε στην συσκευασία και ζωγραφίστε την με τα αγαπημένα σας χρώματα. Μετά παίρνοντας τους μαγικούς μαρκαδόρους προσθέτετε στην ζωγραφιά σας σχήματα, γραμμές και ο τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε κάνοντας την μοναδική.

Χειροτεχνίες και παιδιά

Οι χειροτεχνίες που προκύπτουν κάνουν τα παιδιά σας να νιώθουν ικανοποιημένα και ευχαριστημένα με τον εαυτό τους. Ιδιαίτερα όταν ακούν τα καλά λόγια των άλλων και τα «μπράβο» αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πίστη στις ικανότητές τους. Τα παιδιά θέλουν ευκαιρίες για δημιουργία. Έχουν ανάγκη να ξεπερνούν τον εαυτό τους και να δημιουργούν. Είναι σίγουρο ότι όταν τις δώσουμε θα εκπλαγούμε και εμείς οι ίδιοι από τα αποτελέσματα, αφού τα παιδιά συχνά έχουν δεξιότητες που ίσως αγνοούμε. Φτιάχνουν δικούς τους κόσμους μέσα από τη δημιουργία και μας καλούν να τους γνωρίσουμε...

CL157

Συγκεκριμένοι κωδικοί