KLEIN Supermarket

Ενημερώσου για τις συμπληρωματικές εκπτώσεις ανάλογα το τελικό σύνολο της παραγγελίας κάνοντας κλικ εδώ.

Σε αυτό το σούπερ μάρκετ, τα παιδιά είναι εξίσου χαρούμενα που στέκονται πίσω από τον πάγκο για να  παραλάβουν τα ψώνια .

Οι μικροί έμποροι συσκευάζουν ό,τι θέλουν να πουλήσουν στα ράφια.  Οι συσκευασίες μπορούν να γεμιστούν με ζυμαρικά, καραμέλες,όσπρια ,τσίχλες κτλ.

Αν οι φίλοι ή οι γονείς είναι περίεργοι για την προσφορά της επόμενης εβδομάδας, μπορούν να βρουν τη διαφήμιση στον πίνακα κιμωλίας ή στο ράφι μπροσούρων.

Αυτό κάνει την αγορά και την πώληση διασκεδαστική και εκπαιδεύει τις κινητικές δεξιότητες καθώς και τις πωλήσεις και την επικοινωνία σε ευχάριστα παιχνίδια ρόλων.


Σούπερ μάρκετ, 

Το σύγχρονο σούπερ μάρκετ είναι εξοπλισμένο με άφθονο αποθηκευτικό χώρο και τρεις θήκες τροφίμων. Αποτελείται από έναν πάγκο ως χώρο ταμείου,  ένα φράγμα που μπορεί να κλείσει και να ανοίξει, έναν πίνακα κιμωλίας για να γράψετε και ένα ξύλινο τερματικό πληρωμής. Υπέροχες λεπτομέρειες, όπως μια θήκη περιοδικού για τη στερέωση μπροσούρων, μια περιστρεφόμενη πινακίδα ΑΝΟΙΧΤΟ/ΚΛΕΙΣΤΟ για να ανοίγει και να κλείνει το σούπερ μάρκετ και ένας διαχωριστής αγαθών για τον μεταφορικό ιμάντα εξασφαλίζουν την τέλεια εμπειρία αγορών. Επιπλέον, υπάρχουν 50 κουτιά αξεσουάρ και πέντε χάρτινες σακούλες για μια ολοκληρωμένη και πλούσια προσφορά σούπερ μάρκετ.


Διαστάσεις: 70 cm x 55 cm x 100,3 cm

Κατάλληλο για παιδιά 3 ετών και άνω

Υλικό ξύλο MDF


9391

Συγκεκριμένοι κωδικοί