Joueco Ξύλινοι Κύβοι ανακάλυψης με ήχους

Ενημερώσου για τις συμπληρωματικές εκπτώσεις ανάλογα το τελικό σύνολο της παραγγελίας κάνοντας κλικ εδώ.

Με μια ματιά...

Ξύλινοι κύβοι ανακάλυψης με φωτεινά παστέλ χρώματα, ιδανικοί για στοίβαξη και για τις πρώτες κατασκευές των μικρών μας φίλων. Οι κύβοι αν κουνηθούν παράγουν ήχους που προσελκύουν την προσοχή των παιδιών. Τα υλικά και τα χρώματα είναι μη τοξικά και ασφαλή! Μια δημιουργική πρόταση απασχόλησης από την εταιρεία Joueco , κατάλληλη για παιδιά 1-4 ετών.

Διαστάσεις προιόντος 24Χ24Χ5

Πότε μπορεί να παίξει το παιδί μου με ένα ξύλινο παιχνίδι;

Η σχέση του παιδιού µε το παιχνίδι είναι αμφίδρομη: όσο το παιδί παίζει αναπτύσσει δεξιότητες και όσο αναπτύσσεται βελτιώνει το παιχνίδι του.  Το παιχνίδι σε αυτή την ηλικία εξακολουθεί να δίνει εμπειρίες. Καλλιεργούνται πιο εξειδικευμένα η δεξιότητα αισθητηριακής ολοκλήρωσης και κίνησης. Τα παιχνίδια γι’ αυτή την ηλικιακή ομάδα (12-18 μηνών) θα πρέπει να είναι ασφαλή και ικανά να αντέξουν την περιέργεια του μωρού χωρίς να διαλυθούν. Συνεπώς τα ξύλινα παιχνίδια είναι τα πλέον κατάλληλα γι αυτήν την ηλικία.

Διάρκεια ζωής.

Τα παιχνίδια της Joueco, είναι ξύλινα από υψηλής ποιότητας ξύλο και κατασκευασμένα με τέτοιο τρόπο , ώστε να μην καταστρέφονται. Έτσι, μπορούν να αποτελέσουν ενθύμιο για τα παιδιά σας , καθώς είναι ανθεκτικά, και γιατί όχι να χρησιμοποιηθούν και από τα δικά τους παιδιά. Πλένονται εύκολα με ένα υγρό πανάκι.

Safety comes First.

Τα Ολλανδικής προέλευσης παιχνίδια της Jouéco αποτελούνται από υψηλής ποιότητας ξύλα και μη-τοξικά βερνίκια ασφαλή για τα παιδιά. Τα βερνίκια, το ξύλο και ο σχεδιασμός του συγκεκριμένου παιχνιδιού έγιναν με γνώμονα την ασφάλεια, ενώ πληρούν τις προδιαγραφές παιχνιδιών έχοντας πιστοποιήσεις EN-71 (Ευρώπης) και ASTM (Εκτός Ευρώπης).

80099

Συγκεκριμένοι κωδικοί