JOUECO Τύμπανο

Ενημερώσου για τις συμπληρωματικές εκπτώσεις ανάλογα το τελικό σύνολο της παραγγελίας κάνοντας κλικ εδώ.

Be a Rock Star!

Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ρυθμό με αυτό το διασκεδαστικό τύμπανο; Κλέψτε την παράσταση και δείξτε τα ταλέντα σας! Είναι κατάλληλο για ηλικίες άνω των 3 ετών. Διαστάσεις : 33 x 26 x 50 cm (L x W x H) και χρώμα : πορτοκαλί ανοιχτό και λευκό. Περιλαμβάνει 1 τύμπανο και 2 ξύλινες μπαγκέτες. Διατίθεται σε συσκευασία με κουτί.

Το ήξερες;

Η μουσική έχει σημαντικά οφέλη για τα παιδιά . Διεγείρει τον εγκέφαλο καθώς μπορεί να οδηγήσει σε υψηλές ακαδημαϊκές επιτυχίες αφού έχει αποδειχθεί ότι διεγείρει τις περιοχές του εγκεφάλου που σχετίζονται με το διάβασμα, τα μαθηματικά και τη συναισθηματική ανάπτυξη. Επίσης βελτιώνει την προσοχή των παιδιών, τον συναισθηματικό έλεγχο αλλά και να μειώσει το άγχος.

Safety comes first.

Τα Ολλανδικής προέλευσης παιχνίδια της Jouéco αποτελούνται από υψηλής ποιότητας ξύλα και μη-τοξικά βερνίκια ασφαλή για τα παιδιά. Τα βερνίκια, το ξύλο και ο σχεδιασμός του συγκεκριμένου παιχνιδιού έγιναν με γνώμονα την ασφάλεια, ενώ πληρούν τις προδιαγραφές παιχνιδιών έχοντας πιστοποιήσεις EN-71 (Ευρώπης) και ASTM (Εκτός Ευρώπης).

80105

Συγκεκριμένοι κωδικοί