Joueco Λαβυρινθος με καθρέφτη

Ενημερώσου για τις συμπληρωματικές εκπτώσεις ανάλογα το τελικό σύνολο της παραγγελίας κάνοντας κλικ εδώ.

Με μια ματιά...

Μέσα από τις μεταλλικές διαδρομές - λαβύρυνθο - το παιδί έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει τη λεπτή κινητικότητα του χεριού καθώς και τον συντονισμό μεταξύ χεριού και ματιών. Είναι κατασκευασμένο από φυσικό ξύλο με χρώματα και λούστρα μη τοξικά που έχουν βάση το νερό. Τα χαρούμενα, φωτεινά χρώματα διασφαλίζουν ότι το παιδί σας θέλει να παίζει μαζί του ξανά και ξανά. Eίχες δει αυτόν τον καθρέφτη ακόμα; Το παιδί σας μπορεί να το εξετάσει μόνος του και να μάθει πώς γίνονται ορατά τα γλυκά ζώα του δάσους.

Πότε μπορώ να δώσω στο παιδί μου ξύλινα παιχνίδια;

 Η σχέση του παιδιού µε το παιχνίδι είναι αµφίδροµη: όσο το παιδί παίζει αναπτύσσει δεξιότητες και όσο αναπτύσσεται βελτιώνει το παιχνίδι του.  Το παιχνίδι σε αυτή την ηλικία εξακολουθεί να δίνει εμπειρίες. Καλλιεργούνται πιο εξειδικευμένα η δεξιότητα αισθητηριακής ολοκλήρωσης και κίνησης. Τα παιχνίδια γι’ αυτή την ηλικιακή ομάδα (12-18 μηνών) θα πρέπει να είναι ασφαλή και ικανά να αντέξουν την περιέργεια του μωρού χωρίς να διαλυθούν. Συνεπώς τα ξύλινα παιχνίδια είναι τα πλέον κατάλληλα γι αυτήν την ηλικία.

Διάρκεια ζωής παιχνιδιού

Τα παιχνίδια της Joueco, είναι ξύλινα από υψηλής ποιότητας ξύλο και κατασκευασμένα με τέτοιο τρόπο , ώστε να μην καταστρέφονται. Έτσι, μπορούν να αποτελέσουν ενθύμιο για τα παιδιά σας , καθώς είναι ανθεκτικά, και γιατί όχι να χρησιμοποιηθούν και από τα δικά τους παιδιά. Πλένονται εύκολα με ένα υγρό πανάκι.

Safety comes First

Τα Ολλανδικής προέλευσης παιχνίδια της Jouéco αποτελούνται από υψηλής ποιότητας ξύλα και μη-τοξικά βερνίκια ασφαλή για τα παιδιά. Τα βερνίκια, το ξύλο και ο σχεδιασμός του συγκεκριμένου παιχνιδιού έγιναν με γνώμονα την ασφάλεια, ενώ πληρούν τις προδιαγραφές παιχνιδιών έχοντας πιστοποιήσεις EN-71 (Ευρώπης) και ASTM (Εκτός Ευρώπης).

80080

Συγκεκριμένοι κωδικοί