Ζωγραφική με stencil

Ενημερώσου για τις συμπληρωματικές εκπτώσεις ανάλογα το τελικό σύνολο της παραγγελίας κάνοντας κλικ εδώ.

Τι θα βρείτε στην συσκευασία;

Σετ που θα σας επιτρέψουν να σχεδιάσετε εύκολα σε όμορφες ξύλινες σανίδες. Στην συσκευασία θα βρείτε 3 ξύλινα καδράκια, 3 σετ stencils, 4 σφραγίδες και ένα σχοινί. Η προτεινόμενη ηλικία είναι τα πέντε έτη. Η διαστάσεις της συσκευασίας είναι 24,5 x 24,5 x 4,5 cm.

Πώς παίζεται;

Μέσα στην συσκευασία θα βρείτε καδράκια που αποτυπώνουν ζωγραφιές. Διαλέξτε την αγαπημένη σας και ξεκινήστε να την διακοσμείτε με τις σφραγίδες. Μόλις ολοκληρώσετε το έργο σας κρεμάστε το στο δωμάτιό σας με το σχοινάκι που παρέχεται. Τώρα έχετε φτιάξει τον πρώτο σας πίνακα.

Χειροτεχνίες και παιδιά

Οι χειροτεχνίες που προκύπτουν κάνουν τα παιδιά σας να νιώθουν ικανοποιημένα και ευχαριστημένα με τον εαυτό τους. Ιδιαίτερα όταν ακούν τα καλά λόγια των άλλων και τα «μπράβο» αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πίστη στις ικανότητές τους. Τα παιδιά θέλουν ευκαιρίες για δημιουργία. Έχουν ανάγκη να ξεπερνούν τον εαυτό τους και να δημιουργούν. Είναι σίγουρο ότι όταν τις δώσουμε θα εκπλαγούμε και εμείς οι ίδιοι από τα αποτελέσματα, αφού τα παιδιά συχνά έχουν δεξιότητες που ίσως αγνοούμε. Φτιάχνουν δικούς τους κόσμους μέσα από τη δημιουργία και μας καλούν να τους γνωρίσουμε...

CL144

Συγκεκριμένοι κωδικοί